Twee herfstwandelingen

Wie zin heeft in een herfstwandeling vanuit Zuidoostbeemster met een groepje mensen is welkom op 30 september en/of 7 oktober.

30 september
Op zaterdag 30 september verzamelen we om half tien op Purmerenderweg 196 en drinken dan eerst koffie/thee met iets lekkers. Om tien uur beginnen we met de wandeling van 10 km. Deze voert langs groen en water van de Beemster, Kwadijk en Purmerend. Om ongeveer half een zijn we terug bij het vertrekpunt. Daar staat dan een heerlijke vegetarische lunch klaar.  De kosten bedragen € 15,– per persoon. Reservering via deze website of bert.mentink@hetnet.nl uiterlijk op woensdag 27 september

7 oktober
Op zaterdag 7 oktober verzamelen we eveneens om half tien op Purmerenderweg 196 en drinken dan eerst koffie/thee met iets lekkers. Om tien uur beginnen we met de wandeling van 15 km. Deze voert via de Wormerringvaart en het Oostzanerveld naar ’t Kalf. Daar stoppen we even voor een drankje (bij de prijs inbegrepen). We vervolgen de route langs de Zaan en bereiken het station Zaandam Kogerveld. We nemen daar de trein terug naar Purmerend. Daar eindigt de wandeling waarschijnlijk om ongeveer 14.45. Graag zelf een lunchpakketje meenemen.  De kosten bedragen € 5,– per persoon.
Reservering via www.bertbeweegtje.nl/activiteiten/ of bert.mentink@hetnet.nl uiterlijk op woensdag 4 okt. 

wandelen met high tea

op weg naar Hobrede

Reacties zijn gesloten.